Samolepky na notebook. Pro někoho je to sbírka oblíbených firem, míst nebo postaviček z  počítačových her. Pro jiné zase sebevyjádření v designu svého notebooku. K naší počítačové generaci neodmyslitelně patří a chytré firmy už si uvědomily, že je to skvělé místo pro propagaci značky.

Oblíbená filmová postavička, motivační citát, název oblíbené značky. To jsou nejčastější motivy, které se na samolepkách objevují. Přehršle různobarevných nálepek střídají profesionální designové návrhy na míru majitele. Díky nim si můžete svůj osobní počítač personalizovat nebo dát okolí najevo, kdo jste a čemu se věnujete. Kromě toho, že vás může dobře umístěná samolepka motivovat pokaždé, když sednete v práci, fungují také jako icebreaker a spouštěč konverzace. Na konferenci i v kavárně. Plocha notebooku o vás může také říct, ve kterém oboru se pohybujete, ať už vyrábíte motorky na míru, chováte papoušky nebo pracujete na sociálních sítích.

Vybrali jsme pro vás 30+ tipů na skvělé designy samolepek na notebook, které nás pobavily, potěšily nebo inspirovaly. Už víte, jak vylepšit svůj počítač?

Foto: Etsy.com

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!