Jestli pátráte po tom, jak oživit svou stránku na Facebooku, „boostovat“ obsah a přeměnit fanoušky na zákazníky, neměl by vám uniknout potenciál aplikací. Říkáte si, že je to drahé a potřebujete k tomu programátora? Tak to jste ještě neslyšeli o SocialSprinters. 

Od začátku vývoje myslí SocialSprinters na to, aby aplikaci dokázal na svou stránku vložit opravdu každý. Nemusíte proto být programátor, ovládat HTML nebo jakýkoliv jiný programovací jazyk, a nemusíte mít ani mnoho zkušeností se sociálními sítěmi.

„Mezi klienty máme i lidi, kteří nikdy s ničím takovým nepracovali. I jejich aplikace ale vypadají skvěle, a co je hlavní – fungují,“ říká Tomáš Mužík, tvůrce platformy SocialSprinters. 

V SocialSprinters Premium získáte přístup ke všem aplikacím bez omezení. Aktuálně jich je 15 a každý měsíc přibývají další. Díky tomu, že je systém aplikací velmi jednoduchý a jejich ovládání intuitivní, zvládnete je na svou stránku přidat během několika málo minut. Pokud vám něco není jasné, stačí se obrátit na podporu. Tu řeší lidé, kteří s aplikacemi denně pracují a je velmi pravděpodobné, že už se setkali s každou zapeklitostí, se kterou si nevíte rady.

Vyzkoušet SocialSprinters Premium na 14 dní za 1 Kč

8 důvodů, proč se stát členem SocialSprinters Premium

  • vytvoříte aplikace, které vám pomohou získat nové fanoušky ,
  • rapidně zvýšíte počet fanoušků na vaší stránce,
  • získáte velké množství nových kontaktů do e-mailové databáze,
  • ukážete vaše produkty nebo služby přímo na Facebooku,
  • získáte relevantní data o vašich fanoušcích,
  • budujete si povědomí o značce a její prestiž,
  • výsledky vidíte v reálném čase a můžete s nimi ihned pracovat,
  • jednoduše měníte „anonymní“ fanoušky na reálné zákazníky.

Kromě toho, že získáte přístup ke všem aplikacím, získáte ještě jednu velmi důležitou věc. Know-how a inspiraci od tvůrců platformy i od jejích uživatelů vám poskytnou vzdělávací videa a materiály a uzavřená mastermind skupina určená ke sdílení zkušeností.

Jak začít?

Je to jednoduché, stejně jako všechny aplikace. Na prvních 14 dní si můžete SocialSprinetrs Premium vyzkoušet za jedinou korunu. Tady je pár tipů na aplikace, se kterými můžete začít:

plakat kopie
Plakát

Jedna z nejjednoduších aplikací na SocialSprinters. Pořádáte akci, chcete propagovat svůj #hashtag, děláte skvělé fotky? Využijte aplikaci Plakát, která vám umožní publikovat fotku nebo grafiku.

 

formular
Formulář

Pokud chcete získat nové kontakty do databáze, využijte Formulář. Stejně jako ostatní aplikace je jeho instalace na stránku velmi jednoduchá a můžete si díky ní rozšířit e-mailovou databázi o stovky relevantních kontaktů.

 

fotosoutez
Fotosoutěž

Uživatelsky jedna z nejoblíbenějších aplikací. Nahrávání fotek, díky kterým mohou vaši fanoušci něco vyhrát, patří k nejvděčnějším soutěžním modelům. Díky SocialSprinters aplikaci ji na stránce můžete mít za pár minut.

Prozkoumat všechny aplikace

Během několika málo minut přidáte první aplikaci, vyzkoušíte si podporu, podíváte se na první materiály a zjistíte, že SocialSprinters není jen systém, kterým publikujete aplikace. Zjistíte, že je to klíč k nepřebernému množství inspirací a nápadů na to, jak pracovat se svými fanoušky, jak je zaujmout a jak z nich udělat věrné zákazníky, kteří milují vaši značku. 

 

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!