Jste připraveni využít naplno nejúčinnější prodejní nástroj, se kterým jste se kdy setkali?

Neexistuje účinnější způsob, jak profitabilně prodávat on-line, než skrze prodejní funnel.

👉🏽 Prodejní funnel zaujme vaše zákazníky.
👉🏽 Nadchne je pro vaši službu nebo produkt.
👉🏽 Umožní předložit neodolatelnou nabídku, která je okamžitě přiměje zmáčknout tlačítko koupit…
👉🏽 a hlavně prodat. Ne jednou, ale hned několikrát za sebou.

Je tu problém…

🙁 Tvorba prodejního funnelu vyžaduje rozsáhlé technické znalosti.
🙁 Vytvoření a úpravy funnelu zaberou pokaždé obrovské množství času.
🙁 Většina prodejních funnelů nefunguje na první pokus.

A tak s každým novým nápadem, o kterém si myslíme, že by dokonale fungoval pro naši cílovou skupinu, stojíme před rozhodnutím:

„Stojí tento prodejní funnel za to, abych u něj strávil několik týdnů vývojem a přípravou, než ho někdo vůbec uvidí? A bude vůbec fungovat?“

– A řekněme si to upřímně… většinou je ta odpověď: „NE.“

V šuplíku se nám tak hromadí skvělé nápady, které nikdy neuvidí světlo světa. Leda, že by se daly uvést do praxe rychle a jednoduše! Představte si, že byste vytvořili každý váš prodejní funnel za méně než 10 minut. A pak už jen konzistentně generujete nové objednávky.

24 hodin denně, 7 dní v týdnu

SocialSprinters Prodejní Funnel prodá jakoukoliv službu, jakýkoliv produkt. A okamžitě vám zajistí opakované objednávky. Párkrát kliknete a máte hotovou super automatizovanou mašinu na generování objednávek a zákazníků.

  • Nic netřeba instalovat
  • Nic netřeba kódovat

SocialSprinters Prodejní funnel vám dá všechny funkce, které potřebujete k postavení funkčního prodejního systému. Jednoduše, rychle a bez zbytečně vysokých nákladů. Neexistuje lepší a efektivnější marketingové řešení nikde na planetě.

A díky skvělým vzdělávacím tréninkům, které vám přidáme k vaší objednávce, si můžete být absolutně jistí, že budete mástrem prodejních funnelů.

Představte si, že budete prodávat své služby a produkty tak, že:

  • Získáte ze sociálních sítích více zákazníků, než jste si kdy mysleli, že je vůbec možné
  • Hodnotu každé objednávky zvýšíte 2x-12x
  • Díky tomu svůj business budete moci škálovat k násobně více nadšeným zákazníkům

Postavíte jeden prodejní funnel a začínáte prodávat. Co když uděláte chybu? Jednoduše ji opravíte.

A pak už váš prodejní funnel bude fungovat několik týdnů, měsíců nebo roků bez toho, aniž byste museli cokoliv měnit. To znamená, že můžete profitovat i z malé návštěvnosti 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. 1 funnel a vaše podnikání máte vyřešeno.

To je důvod, proč si metodu prodejního funnelu absolutně zamilovali…

✅ koučové
✅ konzultanti
✅ profesionálové
✅ doktoři
✅ právníci
✅ účetní
✅ autoři knih a kurzů
✅ chiropraktici
✅ zubaři
✅ výživoví poradci
✅ lidé z alternativní medicíny
✅ vývojáři softwaru
✅ lidé z osobního rozvoje
✅ finanční a investiční specialisté
✅ designeři
✅ učitelé, školitelé a mentoři
✅ realitní specialisté
✅ síťoví marketéři
✅ fitness trenéři
✅ školitelé duchovního rozvoje
✅ restaurace a kavárny
✅ obchůdky a dílny
✅ agentury
✅ a e-shopy…

Ten výčet by byl nekonečný, ale zjednodušeně řečeno, pokud prodáváte cokoliv, SocialSprinters Prodejní funnel bude fungovat i u vás.

Náš nástroj vám dá veškeré funkce a absolutní kontrolu nad každým vaším prodejním funnelem. Vše v jednoduché a rychlé formě, jako to nenajdete nikde jinde na světě.

Absolutně nadšení budete z tzv. one-click upsellů…

… tedy možnosti prodat vašim zákazníkům navazující produkty a služby přímo ve chvíli, kdy u vás poprvé nakoupí. Tahle jedna funkce zvýší průměrnou hodnotu každé objednávky 2krát až 12krát !!

Jednoduše můžete prodávat služby ve formě předplatného nebo třeba členství v klubu,

a zajistit si tak předvídatelnou cashflow na další měsíce dopředu. Platby od zákazníků vám můžou automaticky chodit několik měsíců nebo let! Jak by tahle jedna funkce nastartovala růst vašeho podnikání?

A to nejlepší je, že můžete duplikovat jednotlivé nabídky nebo dokonce celé prodejní funnely jedním kliknutím tlačítka na myši! Za méně než 10 minut tak může běžet váš další prodejní funnel pro nový produkt nebo službu. Představte si, jaké změny by nastaly ve vašem podnikání s jedním takovým prodejním funnelem. A teď si představte, že jich může současně běžet třeba 10 najednou!

Vycházet můžete už z přednastavených šablon,

takže si jen upravíte barvy, slova, pár obrázků a můžete spouštět! V reálném čase vidíte průměrnou hodnotu objednávky, celkový objem objednávek, statistiku jednotlivých položek v upsellech včetně procentuálního vyjádření a samozřejmě jména a kontaktní údaje zákazníků.

Prodejní funnel je plně kompatibilní s analytickými nástroji

jako je Google Analytics nebo Facebook Ads. SocialSprinters Prodejní funnel vám umožní otevřít zcela nový prodejní potenciál pro růst vašeho podnikání. Nikdy nebylo jednodušší prodávat on-line a udělat ze svých prodejních funnelů automat, který generuje objednávky ve dne v noci.

Zeptám se vás na jednu věc: Jakou hodnotu by pro vás měl jeden dobře nastavený funkční prodejní funnel, který by vám vydělal řekněme jen par tisíc denně navíc?

  • Automaticky bude sbírat kontakty,
  • prodávat opakovaně navazující služby a produkty,
  • a to všechno bez toho, aniž byste museli na denní bázi na cokoliv sáhnout…

Berte v potaz, že vám SocialSprinters Prodejní funnel ušetří balík za drahé vývojáře, za grafické práce a designery a díky již připraveným šablonám také desítky tisíc za copywritery.

Všechno, co potřebujete, je jen nadšení a webový prohlížeč. Mrkněte na tuhle nabídku:

Nedostanete jen přístup k nejsilnějšímu nástroji na tvorbu geniálního prodejního funnelu na trhu za mimořádně dostupnou cenu, ale získáte také nás. 24/7 podpora světové třídy přímo za vašimi zády abychom se ujistili, že pro sebe z prodejního funnelu vytěžíte maximum.

A to nejlepší?

Svým rozhodnutím nic neriskujete. Přístupy získáte formou volného předplatného, které můžete kdykoliv přerušit. A to ani nezmiňuji 7denní zkušební dobu zdarma. Jednoduše klikněte na tlačítko pod videem a získejte okamžitý přístup k nástrojům světové třídy. Uvidíme se na další straně.

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!