produktovy katalog

Do balíčku aplikací od SocialSprinters dnes přibyla novinka – Produktový katalog. Jednoduchá aplikace vám pomůže přehledně prezentovat výrobky, propojit e-shop s Facebookovou stránkou a podpořit obchod. Díky Produktovému katalogu teď budete moci přehledně a jednoduše představit fanouškům na jediném místě zboží, které prodáváte nebo služby, které máte v nabídce. 

 

„Chtěli jsme našim uživatelům nabídnout způsob, jakým představit na Facebookové stránce celé portfolio. Jasně, stručně a přehledně. Když jsme aplikaci Produktový katalog tvořili, dbali jsme na to, aby byly produkty, které do aplikace nahrajete, vidět v tom nejlepším světle. Produktový katalog proto nemá žádná nadbytečná tlačítka, bannery a upozornění. Vede návštěvníky k jediné akci – kliknutí na tlačítko KOUPIT,“ říká Tomáš Mužík ze SocialSprinters. 

katalog 7

Stejně jako ostatní aplikace můžete i Produktový katalog využívat neomezeně na svých Facebookových stránkách v rámci členství SocialSprinters. Pojďme se tedy podívat, co aplikace umí.

Kdy a proč využít Produktový katalog?

Nová aplikace produktový katalog má jeden hlavní cíl. Pomoci s prodejem výrobků a služeb. Její rozhraní je přehledné, uživatelsky přívětivé a nabízí vám možnost roztřídit produkty do kategorií, několika větami je popsat, přiřadit k nim fotografie a vytvořit tzv. CTA tlačítka (call-to-action neboli výzva k akci), kterými uživatele přimějete prokliknout se na konkrétní produkt na vašem webu.

 

Využít novou aplikaci tedy můžete například tehdy, pokud:

  • máte e-shop a chcete představit své výrobky přímo na Facebooku,
  • prodáváte své výrobky v kamenné prodejně nebo na trzích,
  • nabízíte jakékoliv služby,
  • pořádáte kurzy, semináře, workshopy,
  • pořádáte společenské akce,
  • nabízíte poradenství.

Jak je vidět, kromě zboží můžete pomocí Produktového katalogu prezentovat také služby, které nabízíte. Ať už jde o letní příměstské tábory, členství ve fitku nebo oprava kol, pomůže vám tato aplikace přehledně shrnout co nabízíte a stručně popsat největší výhody jednotlivých služeb.

Chci si Produktový katalog vyzkoušet

Jak to funguje?

Ať už  jste někdy připravovali aplikaci SocialSprinters nebo ne, bude pro vás ovládání Produktového katalogu hračka. Stačí vám k tomu správcovství vaší stránky a fotky produktů, které chcete nabídnout.

V aplikaci si zvolíte pozadí, na jakém budete produkty prezentovat. Vybrat si můžete z předvolených vzhledů (tzv. skiny) nebo si nahrát vlastní grafiku nebo fotku.

Katalog3

V dalším kroku pak upravíte všechny texty a nahrajete jednotlivé produkty. U jejich popisků si dejte záležet především na tom, aby zákazníkům odpovídaly na otázky typu: Na co to potřebuji? Jak mi to pomůže? Jak to vyřeší můj problém? Namísto suchého produktového popisku tak získáte šťavnaté doporučení a navnadíte fanoušky na to, aby se stali vašimi zákazníky.

Katalog5

Na spuštění aplikace nepotřebujete programátora nebo kohokoliv dalšího, protože její ovládání je velmi jednoduché. K dispozici je vám zákaznická podpora, ale také služby konzultantů.

„Zakládáme si na tom, aby byly naše aplikace snadno ovladatelné i pro úplné zákazníky. Navíc se staráme o to, aby měli naši uživatelé tu nejlepší možnou zákaznickou podporu, kde jim poradíme se vším, co by jim mohlo dělat potíže. Zavedli jsme také služby SocialSprinters konzultantů, kteří aplikaci připraví za vás, pokud nemáte čas nebo si nevíte rady,“ doplňuje k fungování aplikace Tomáš Mužík. 

Jakmile budete mít hotovo, stačí aplikaci vložit na vaši Facebookovou stránku. Nemusíte se bát, že by ji zákazníci viděli před tím, než ji dokončíte. Dokud ji sami nebudete chtít zveřejnit, zůstává fanouškům skrytá a vy se k ní můžete vracet a upravovat ji.

Katalog4

Náš tip

Pokud ještě nejste členem SocialSprinters Premium, ale rádi byste aplikaci vyzkoušeli (a s ní i všechny ostatní, které jsou v nabídce), aktivujte si 14ti denní členství za jedinou korunu. Budete si moci vyzkoušet všechny dostupné aplikace, seznámit se s prostředím a zjistit, jak vám mohou pomoci v prezentaci produktů a služeb, v pořádání soutěží a fotosoutěží a mnohé další.

 

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!