cenik - header
Aplikace Ceník nám v portfoliu velmi chyběla. Neexistoval totiž způsob, jak přehledně a pěkně prezentovat služby na Facebookové stránce fanouškům. Ceník jistě ocení nejen výrobci a e-shopy, ale také provozovatelé služeb od fitnesscenter přes kadeřnictví až po svatební agentury. Pojďme se podívat na to, co může přinést vašemu podnikání. 

Ceník je velmi jednoduchá aplikace, kterou na svou FB stránku dokážete přidat během několika minut. Jak už název napovídá, slouží k prezentaci cen vašich služeb nebo výrobků. Zatímco dřív jste mohli něco podobného zprostředkovat pouze statickou grafikou, fotkou nebo proklikem na web, Ceník je interaktivní, umožní vám vkládání fotek k jednotlivým položkám a můžete ceny měnit podle potřeby.

Proč byste ho měli mít na stránce?

Představte si fanouška vaší stránky. Líbí se mu fotky a obsah, který sdílíte, podíval se, kde máte provozovnu nebo jaká je vaše webová adresa a už nějakou dobu přemýšlí o tom, že by vaše služby využil.

Co mu teď asi běží hlavou? Nejspíš něco takového: Hmmm, tohle fitko se mi líbí. Stejně bych měl letos už začít něco dělat. A tohleto cvičení vypadá super. Fakt budu mít tělo jako tihle borci? No jo, ale vypadá to nějak luxusně. Beztak to bude moc drahé. Ještě si to promyslím.

Nebo třeba: Sylva bude mít brzo narozky. Co kdybych jí dal tuhle kabelku? Kolik to tak může stát? Budu muset na webu najít kontakt. Pak tam někdy zavolám. 

A nebo: Teď už ale opravdu nutně potřebuju ostříhat! Berou tady bez objednání? Doufám, že tam nenechám dva litry, jako v tom minulém kadeřnictví. 

Takových scénářů si jistě dokážete představit desítky. Ať už máte jakkoliv krásný produkt, pro zákazníka je cena většinou až na prvním místě. Nejistota, se kterou vstupuje do kontaktu s vámi může být často jednou z největších překážek toho, abyste společně uzavřeli obchod.

Co tedy získá váš zákazník díky aplikaci Ceník na vaší FB stránce? 

  • jistotu, že se pohybujete v jeho cenových hladinách,
  • přehled o všech službách, které nabízíte (třeba ani nevěděl, že máte i wellness nebo že se může stát členem na rok),
  • fotky a videa výrobků nebo služeb u jednotlivých položek v Ceníku,
  • možnost sdílet vaše portfolio a poslat ho dál podobně zaměřeným lidem.

Chci mít Ceník na své stránce

Díky Ceníku, můžete zákazníkovi pomoci rozhoupat se k využití vašich služeb nebo nákupu zboží, které nabízíte. Navíc je to skvělá příležitost prezentovat velmi efektivně vaši firmu a mít tak velký náskok před konkurencí. Ceník je interaktivní, umožňuje vám přidávat videa a fotky k jednotlivým položkám, a také měnit ceny podle aktuální potřeby (například slevové akce, tematické slevy a podobně).

Jak to funguje?

Intuitivní ovládání je jednou z největších výhod této aplikace. Ve svém profilu na Social Sprinters si otevřete aplikaci Ceník a začnete s úpravami. Vybrat si můžete z připravených pozadí s různou tematikou, podkladovou fotografii v jednotlivých tématech změníte kliknutím na ni. Pokud vás nezaujme ani jedna z možností, můžete nahrát fotku vlastní, která nejlépe vystihuje vaši stránku.

 

Jakmile máte vybráno, stačí upravit název Ceníku a přidat jednotlivé položky. Pokud si nebudete vědět rady, je tu průvodce, který vás aplikací provede.

Podívejte se na jednoduchý návod

Ceník

Využijte i přidání fotek k jednotlivým položkám

Co byste určitě neměli nechat bez povšimnutí, je možnost přidávat fotky a videa k položkám ceníku. U některých typů podnikání se bez nich prostě neobejdete, a je dobré si uvědomit, že například ženy často nakupují spíše na základě vizuálních podnětů než racionálního rozhodnutí. Fotka nebo video navíc vydá za tisíc slov a otevře tak pomyslné dveře k vašim produktům i těm, kteří ještě váhají.

Na závěr už stačí jen Ceník přidat na konkrétní FB stránku a zveřejnit ho vašim fanouškům. Kdykoliv tak máte možnost na něj fanoušky odkázat, sdílet ho, upozornit na blížící se akce nebo snadno a přehledně vyjmenovat to, co nabízíte.

Pokud vás aplikace Ceník zaujala, můžete si ji vyzkoušet na 14 dní za 1 Kč. A neváhejte, je to jedna z tajných zbraní, kterými můžete bojovat o zákazníka v záplavě konkurence. Vyšperkovaný a dobře vedený profil, je totiž dnes jednou z největších deviz podnikání na internetu. 

 

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!