kalendar - header

Obchodní domy praskají ve švech, u pokladen se tvoří nikde nekončící fronty, lidé jsou podráždění a ve stresu. Ano, Vánoce jsou po roce opět tady. Není divu, že  velká část lidí jistě zvolí pohodlnější cestu objednat si z pohodlí svého domova. Co takhle využít to, že lidé nakupují před Vánoci a rádi dostávají dárky?

Každý den můžete své zákazníky odměnit nějakým bonusem, slevou, malým dárkem k objednávce, nebo čímkoliv, co vás napadne za to, že byli po celý rok s vámi, objednávali si produkty a nezlobili :). Právě k tomuto účelu jsme vytvořili vánoční aplikaci Adventní kalendář. Princip fungování aplikace je jednoduchý. Zákazník se dostane do aplikace na Facebookové stránce a jednoduše klikne na datum, které bude v ten den aktuální, následně na něj vyskočí jeho odměna s možností přesměrování na váš web. Také má možnost sdílet svou odměnu s jeho přáteli na jeho vlastním profilu.

Přidejte adventní kalendář na svou Facebook stránku

Jako dobrá strategie se mi jeví vytvoření časově omezené nabídky. Příklad: 8. prosince dáte svým zákazníkům 20 % slevu na jeden druh bot. Na stránce, kde si tyto boty mohou zákazníci objednat vytvoříte odpočet, který skončí o půlnoci toho dne. Vytvoříte tak na své zákazníky tlak v tom, že budou muset jednat rychle, ale to je potřeba, jelikož před Vánoci není čas na zbytečné rozmary.

Přemýšlel jsem nad tím, jak tento článek udělat, co nejstručnější, jelikož čím déle ho budu psát, tím později se k vám informace o nové aplikaci dostane. Takže si to pojďme všechno shrnout.

Máte možnost využít tématickou aplikaci v období Vánoc, kdy lidé na internetu nejvíce objednávají a určitě řada z nich bude ráda, když nějakou tu korunu ušetří, nebo k objednávce dostane něco na víc. A právě toto vy můžete svým zákazníkům nabídnout prostřednictvím aplikace Adventní kalendář.

Věřím, že si plně uvědomujete, jaký potenciál v této aplikaci dřímá. Pokud se rozhodnete vytvořit pro své zákazníky adventní kalendář, tak jednejte rychle. Vánoce jsou každým dnem blíž.

Nemáte takto před Vánoci čas věnovat se reklamním kampaním? Využijte služeb Socialsprinters konzultanta, který pro vás vytvoří kampaň na míru. Vyplňte tento formulář a náš konzultant vás bude obratem kontaktovat.

Chci využít služeb Socialsprinters konzultanta

 

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!