formular - clanek

Nejspíš si teď kladete otázky typu „Co to je ten formulář ?“ nebo „Proč bych ho měl mít na své facebookové stránce?“. Slibuji vám, že v tomto článku naleznete odpovědi na všechny vaše otázky.

Co to je ten formulář?

Pomocí této aplikace vytvoříte za pár minut formulář, který můžete využít například pro online rezervace míst ve vaší restauraci. Pomocí této aplikace můžete také dát svým zákazníkům možnost přihlásit se k odběru novinek. Ve formuláři si navolíte libovolný počet otázek a možných odpovědí. Je jen na vás zda zvolíte otevřené nebo uzavřené otázky.

Proč by tato aplikace neměla na vaší stránce chybět?

Pomocí tohoto formuláře můžete svým zákazníkům ušetřit spoustu času. Představte si situaci, že vlastní svou restauraci. Každý den na své stránce zveřejňujete denní menu. Váš zákazník uvidí denní menu a rozhodne se, že si pro jistotu rezervuje místo ve vaší restauraci. Musí tedy najít telefonní číslo, aby k vám do restaurace zavolal. To mu zabere několik minut. Také se může stát, že se nedovolá, jelikož bude linka obsazená. Myslíte si, že tento zákazník k vám na oběd přijde?

Online rezervace

Tato situace ovšem nemusí vůbec nastat. Pokud na své stránce budete mít „Formulář“ pomocí kterého si váš zákazník jednoduše rezervuje své místo. Když poté budete sdílet denní menu, jednoduše k tomuto příspěvku přidejte odkaz na tento formulář a uvidíte, že vás budou vaší zákaznici milovat. Možná, že nemáte restauraci, ale něco úplně jiného. Určitě už vás teď napadá, k čemu by se dal formulář využít přímo ve vašem podnikání.

Je vytvoření této aplikace náročné?

Vůbec ne. Po aktivaci vašeho členství jednoduše přejděte do svého profilu na Socialsprinters a začněte vytvářet aplikaci. Pokud se vám nebude zamlouvat, ani jedna z grafických šablon, jednoduše si nahrajete svou vlastní. Poté už stačí jen zvolit správné otázky a nahrát aplikaci na Facebook. Nakonec nezapomeňte své zákazníky upozornit na existenci tohoto formuláře. Jak to uděláte nechám zcela na vás. Pošlete jim email? Vytvoříte příspěvek, který bude na tento formulář odkazovat?

formulář review

Pojďme si to shrnout!

    1. Pomocí tohoto formuláře můžete zjednodušit komunikaci mezi vámi a vašimi zákazníky.
    2. Získáte emailovou adresu na vašeho zákazníka a tím se pro vás otevře další kanál pomocí kterého budete moci informovat vašeho zákazníka o novinkách, slevách nebo nových produktech.

Věřím, že jsem zodpověděl veškeré otázky, které se objevují ve vaší hlavě. Myslím si, že nyní je nejlepší čas pustit se do práce a vytvořit pro vaše zákazníky tento formulář! Vrhněte se do akce hned teď a jako bonus ode mě získáte možnost vyzkoušet si tyto aplikace na 14 dní za pouhou jednu korunu!

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!