Dotazníky. Skvělý způsob, jak získat od zákazníků zpětnou vazbu. A také nástroj jak rozhýbat svůj byznys. Nevěříte?

V tom případě se chyťte za nos, protože jste ještě nedokázali využít jejich potenciál. U nás v SocialSprinters víme, že se správnými nástroji a strategií vám mohou právě dotazníky pomoci budovat byznys hned v několika směrech. Naše aplikace Formulář spokojenosti pomáhá velmi jednoduše formulář vytvořit a získat výsledky, které podpoří vaše podnikání. Co vám přinese? 

  • Nové e-maily do vaší databáze

Více e-mailových kontatků = více zákazníků, kterým můžete nabídnout své produkty nebo novinky, které by je mohly zajímat. Ve chvíli, kdy zákazníci vyplní formulář v aplikaci, získáte od nich e-mail, se kterým můžete v budoucnu pracovat.

  • Tipy na zlepšení

Pokud se svému podnikání věnujete naplno, je často těžké podívat se na věci z nadhledu. Třeba na to, jak se cítí váš zákazník, když u vás nakupuje nebo využívá vaše služby. Dokonce i ve chvíli, kdy máte špičkový zákaznický servis, nemusíte si všimnout drobností, které se vašim zákazníkům staví do cesty a odvádí je od nákupu. Díky dotazníkům spokojenosti, které jsou anonymní, si mohou dodat kuráž a dát vám i takovou zpětnou vazbu, kterou byste z nich asi jinak nedostali. Ne vždy to bude příjemné, ale určitě vás to posune o kus dál k dokonalé službě nebo produktu.

  • Průzkum trhu a rozvoj vašich produktů

Jedny z  nejužitečnějších věcí, které vám mohou dotazníky přinést, jsou informace o tom, po čem vaši zákazníci touží nebo co považují za důležité. A ty jsou v dnešním byznysu opravdu k nezaplacení. Otázky, které nepřímo vedou k aktivitám vašich konkurentů nebo k vašim vlastním produktům, vám mohou pomoci zjistit, jestli náhodou za konkurencí nezaostáváte. Dotazníky vám také mohou pomoci s plánováním nových příležitostí.

  • Crowdsourcing

Stále populárnější ekonomiku crowdsourcingu můžete využít i ve svůj prospěch. Ať už vybíráte nové logo nebo se rozhodujete o tom, kterou barvu nového produktu zvolit, vaši zákazníci se do rozhodování rádi zapojí. Hlavně ve chvíli, kdy jim dáte tu možnost a zjednodušíte ji na maximum.

  • Zpětnou vazbu od svých kolegů

Abyste byli v podnikání skutečně úspěšní, potřebujete, aby byli lidé šťastní i uvnitř vaší firmy. Proberte se svými kolegy nové nápady na rozvoj podnikání a dejte jim prostor pro to, aby vám mohli říct, co se jim líbí nebo nelíbí. I k tomu se skvěle hodí aplikace Formulář spokojenosti. Uvidíte, že šťastní lidé vám pomohou posunout váš byznys dál.

 

Tak co, máte teď jasno v tom, co vám může dotazník přinést? Pak je čas vytvořit si svou vlastní aplikaci Formulář spokojenosti. Aplikaci si můžete plně přizpůsobit podle vlastních potřeb, dát jí originální tvář a sestavit formulář z libovolného množství a typů otázek. Všechno, co k tomu potřebujete je správcovství vaší Facebookové stránky a členství v SocialSprinters.

Vytvořit vlastní Formulář spokojenosti

Dobře připravený formulář vám pomůže s budováním databáze zákazníků, vylepšováním zážitku z vašeho produktu a lépe pochopit potřeby vašich klientů nebo trhu. Nastavení aplikace zabere pár minut a navíc můžete formulář spustit přímo na své Facebookové stránce. Ale pozor, výsledky mohou zásadně ovlivnit to, jak jste se dosud dívali na svoje podnikání. Proč tedy s Formulářem spokojenosti nezačít hned teď?

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!