Až do teď nebylo možné aplikace SocialSprinters jednoduše implementovat do webu, jednalo se čistě jen o záležitost Facebookových stránek. Nově je možné aplikace přidávat do vašich stránek na MioWebu.„Pořád se snažíme SocialSprinters vylepšovat a vymýšlet nové strategie, které našim klientům pomohou budovat opravdu zajímavý obsah, šířit ho mezi lidi a získávat tak nové zákazníky. Dalším logickým krokem tak bylo propojení aplikací s webem. Když mohou přinášet skvělé výsledky na sociálních sítích, neměly by webové stránky zůstat opomenuty,“ říká Tomáš Mužík ze SocialSprinters.

 

Co je MioWeb

MioWeb je projekt, který vám pomůže snadno a bez velkých nákladů vytvořit vlastní web, e-shop nebo blog. Funguje na základě jednotlivých obsahových prvků, které skládáte dohromady tak, jak potřebujete. Navíc nabízí řadu prvků, které byste jinak museli složitě programovat, jako jsou například časově omezené nabídky, blogová sekce, webináře, napojení na API a platební brány a řadu dalších. Stojí za ním řada profesionálů, jako je Martin Dolenský, Kateřina Sodomková nebo David Kirš. Novinkou u MioWeb je propojení s aplikacemi SocialSprinters.

 

Abyste mohli využít výhody aplikací, spojili jsme v SocialSprinters síly s MioWeb.  Pokud na něm běží vaše stránky, máte teď jedinečnou možnost aplikace dostat i na váš web. Propojení je jednoduché a umožní vám spoustu věcí. Největšími výhodami je, že:

  • propojení je jednoduché,
  • pomůže vám využít publikum na vašich stránkách,
  • nabídnete návštěvníkům webu zajímavý obsah,
  • návštěvníky z webu neodvádíte,
  • oslovíte i ty, kdo sociální sítě nevyužívají,
  • rozšíříte potenciál aplikací a vytěžíte z nich víc.

Jak začít

Na začátku je vždy práce s aplikací. Vyberte proto ve svém profilu v SocialSprinters aplikaci, kterou chcete na stránce použít nebo vytvořte novou. Máte? Tak jdeme na to.

  1. zkopírujte si kód pro vložení, který najdete v souhrnu aplikace v SocialSprinters. 
  2. na vašem webu na MioWeb si otevřete stránku, do které chcete aplikaci vložit.
  3. pokud vytváříte úplně novou stránku, vložte nadpis a krátké vysvětlení, k čemu aplikace slouží.
  4. přidejte nový element a v záložce Sociální sítě zvolte SocialSprinters.
  5. vložte odkaz zkopírovaný z vašeho profilu v SocialSprinters.
  6. Uložte stránku a je to. Aplikace je na webu a návštěvníci ji mohou začít používat.

Celé je to velmi jednoduché. Aplikaci máte na web vloženou během pár vteřin a můžete s ní začít pracovat.

Na co byste neměli zapomenout?

  • Pečlivě zvažte, na které místo na webu aplikaci umístíte.  Bude to úvodní stránka? Stránka s produkty? Vlastní stránka? Pro uživatele by měla být cesta ke stránce s aplikací jednoduchá a přirozená.
  • Vysvětlete stručně návštěvníkovi, k čemu aplikace slouží.
  • Myslete také na motivaci k využití aplikace. Pokud jste na web vložili dotazník, nabídněte malou odměnu za jeho vyplnění, například v podobě slevy na vaše zboží nebo služby, v podobě e-booku nebo jiné drobnosti, která může návštěvníka k využití aplikace přimět.
  • S aplikacemi to na webu nepřehánějte.
  • Pracujte s daty, které jste v rámci aplikace získali.

Jak z aplikace vytěžit co nejvíc?

Nastavením, spuštěním, ani vložením aplikace vaše práce rozhodně nekončí. Díky tomu, že fanoušci na Facebooku a návštěvníci na webu začnou vaši aplikaci využívat, čeká vás práce s propagací příspěvků, mailingem nebo moderováním příspěvků. Abyste ji mohli využít naplno, je dobré zaměřit se na propagaci aplikace.

  • E-mail

Představte svou aplikaci svým stávajícím klientům nebo návštěvníkům. Pomocí dobře sestaveného e-mailingu je můžete přivést k využívání aplikace.

  • Práce s databází

Opět e-mail, ale tentokrát zaměřený na nové kontakty, které jste díky aplikaci získali. Přečtěte si pár rad, jak správně nastavit e-mailing, automatizovat ho a jak pracovat se získanou databází.

  • Placená reklama

Abyste aplikaci mohli šířit i mimo vaše fanoušky a návštěvníky, je dobré vyhradit nějaké prostředky i na placenou reklamu. Samozřejmě takovou, kterou můžete dobře měřit. V nastavení stránky na MioWebu, do které jste si vložili aplikaci, si otevřete záložku Vlastní kódy, kam si můžete vložit svůj vlastní Facebook Pixel, pomocí kterého můžete úspěšnost vaší kampaně měřit. Pixel najdete v nastavení reklamy na Facebooku. Díky němu můžete cílit reklamu na ty, kteří navštívili váš web.

Náš tip

V MioWebu si můžete v nastavení stránky nastavit také třeba lajkovací tlačítka pro Facebook, tlačítka pro sdílení na různých sociálních sítích a podobně. Stačí přidat nový element a vybrat si prvek, který chcete do stránky vložit. Pro každou stránku si můžete nastavit i obrázek, který se při sdílení objeví.

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!