videosoutez - header3

Není to tak dávno, kdy jsem vám představil dvě nové aplikace „Formulář“ a „Formulář spokojenosti“. Dnes se k této dvojici přidává aplikace „Videosoutěž“. Seznamte se.

Proč videosoutěž?

Videa v poslední době nabírají na obrovské popularitě. Youtube pomalu ale jistě válcuje ve sledovanosti klasickou televizi a Facebook se snaží tuto vlnu také zachytit a proto upřednostňuje videa nad obyčejnými příspěvky, či obrázky. V zahraničí už to pochopili a na většině stránkách naleznete už pouze videa. U nás se tento trend také rozjíždí.

Dalším důležitým faktem je, že aplikace „Fotosoutěž“ patří mezi nejpoužívanější a také nejúspěšnější. Jako důkazy mi poslouží tyto případové studie firem, které fotosoutěže již uspořádaly: Unuodesign, Spokojený pes a Krmíme kvalitně! Pokud jste již pro své zákazníky uspořádali fotosoutěž, nyní je nejvyšší čas pustit se do video soutěže.

A v neposlední řadě nesmíme zapomenout na fakt, že dnes už většina lidí vlastní chytrý mobilní telefon a nahrání videa, tak nikdy nebylo jednodušší. A pokud se vašim zákazníkům nepodaří žádné video natočit, mají možnost nahrát do soutěže libovolné video z internetu.

Jak to bude fungovat?

Funkčnost bude velice podobná jako u fotosoutěže, jen místo fotografií zde budou vaši zákazníci nahrávat videa. V této soutěži vyhrají ti, kterým se podaří nasbírat ve vámi zvoleném termínu, co nejvíce hlasů.

videosoutěž gif

Je vytvoření této aplikace náročné?

S tímto si opravdu nemusíte lámat hlavu. Pokud jste zvládli vytvořit fotosoutěž, nebude pro vás vytvoření video soutěže žádný problém. Soutěž spustíte do několika málo minut ihned po zaplacení vašeho členství v naší platformě Socialsprinters PREMIUM. Jednoduše si vyberete pozadí pro svou fotosoutěž, určíte termín a soutěž může začít. Nezapomeňte na to, že máte možnost cokoliv si udělat po svém. Nevyberete si žádný z předdefinovaných prvků? Nevadí! Jednoduše si nahrajete své.

Shrnutí

Pokud máte skvělý produkt a lámete si hlavu nad tím, jak získat nové zákazníky originálním a neobvyklým způsobem uspořádejte video soutěž.

Video soutěže se skvěle šíří organicky, nemusíte se tedy bát, že by nastala nouze o soutěžící. Pomocí video soutěže také zvýšíte aktivitu zákazníků, kteří již na vaší facebookové stránce jsou!

Věřím, že si plně uvědomujete, jaký potenciál dřímá ve video soutěžích. Chopte se této příležitosti s vervou a získejte konkurenční výhodu! Pusťte se do akce a já vám jako bonus nyní dám možnost získat členství v Socialsprinters PREMIUM za pouhou jednu korunu na 14 dní! Budete si tak moci vyzkoušet, jak budou vaši zákazníci reagovat na video soutěže a poté se svobodně rozhodnete, zda budete pokračovat, nebo skončíte (to by byla škoda). Těším se na vaše výsledky.

 

P.S. V sekci případových studií nám zatím video soutěž chybí. Co takhle uspořádat video soutěž, sepsat případovou studii a objevit se na našem blogu? Jak s touto možností naložíte? Nechám to na vás 🙂

SocialSprinters Has Helped Generate 1,688,219 Leads and Counting!

How many will it help you get?

Get Your 14-Day Trial Now!